Gå till huvudinnehåll

margintop

lördag

29

Maj 2021

Blogg / Övrigt

0

Till alla mammor

Grattis i förskott alla mammor! Imorgon är det Mors dag och vi på Clownkliniken vill passa på att göra en hyllning till alla mödrar runt om i världen.

I vårt arbete som sjukhusclowner träffar vi några av er på sjukhuset. Vi är ödmjukt tacksamma för att ni släpper in oss och låter oss möta era fantastiska barn som vi annars inte hade haft den äran att få göra oss bekanta med. Vi tackar också för att ni ibland stänger dörren och ber oss komma tillbaka, för det är ju ni som känner era barn bäst.

Clownen Loppa håller i ett barn på höften och ett litet rött paraply i den andra handen.

Ofta har ni skrattat och skojat med och åt oss, ibland till och mer än era barn, som kanske tar det där med clowner lite mer seriöst. Då kan en och annan mamma aningens förläget fnissa: ”Hihi, jag hade det visst roligare än mitt barn.”

Jag skulle vilja säga att en av våra viktigaste uppgifter är att få mammorna på gott humör. Så skratta på och visa vägen. Det är ni väl värda. Att vara mamma är inte alltid så lätt men en rolig stund kan fylla på reserverna. Vi sjukhusclowner hjälper gärna till med det! 

/Maja, sjukhusclown och verksamhetsledare

PS. Vi gillar pappor också men idag är det mammornas tur, papporna får vänta till i höst 😉 DS.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar