Gå till huvudinnehåll

margintop

lördag

20

November 2021

Blogg / Sjukhusbesök

0

Leken som varar länge

Det senaste året har vi haft stor hjälp av vår alldeles egen kärleksexpert. Hon och hennes nalle har lotsat clownerna genom allt från hur man frågar om dejt till hur man beter sig när det finns kärlek i luften. Clownerna har varit svåra, näst intill omöjliga att lära, men med ett fantastiskt tålamod från den kunnige i frågan blev det dags att ta nästa steg.

Rådgivningen gled nu in på hur man friar och ställer till med bröllop. Det var inte ett lätt jobb för vår expert då clownerna hade svårt att hålla sig till ämnet och rymde så fort det började hetta till. När vår blivit till höst tog vår vän saken i egna händer, tillverkade magnifika guldringar och vigde de unga(?) tu vid ett av sina många besök sjukhuset.

Bröllopsresan gick till Mölndal och där försvann en av de nygifta för att sedan plötsligt dyka upp igen utan någon riktigt bra förklaring. Tur för de två att tipsen inte var slut för nu behövdes de verkligen.

Vi tackar vår fantastiska expert och vän. Så roligt vi har haft på den här långa resan kantad av massor av bus (inte bara kärleksbekymmer) och goda råd. Att vi också fick en stor skål godis när det var dags att säga hejdå gladde oss alla på Clownkliniken.

Lycka till i framtiden och tack för den här tiden och all härlig lek vi fått vara med om!

/Maja, sjukhusclown

——–
I dag är det Barnkonventionens Dag. Vi på Clownkliniken tycker alla artiklar i Barnkonventionen är viktiga, men det finns en artikel som är extra viktig för oss i vårt arbete, det är artikel 31
: Barn har rätt till vila och fritid, till lek och rekreation samt att rätt att fritt delta i det kulturella och konstnärliga livet.

Följ bloggen via E-post

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar