Gå till huvudinnehåll

margintop

lördag

14

Augusti 2021

Blogg / Äldreboendebesök, Bakom kulisserna, Sjukhusbesök

0

Hej och välkommen tillbaka!

Clownklinikens sommaruppehåll är över och vi blickar framåt mot en höst fylld av fina och roliga möten. Vi hoppas förstås att vi kan fortsätta träffa er ute på sjukhusen i Göteborg och Borås. Samtidigt som vi håller tummarna för att sjukhusen i Karlstad, Jönköping, Trollhättan och Halmstad öppnar upp för besök under månaderna som kommer.

Clownen Jonas står under en banderoll med ordet "Barnavdelningen" i färgglada färger.
Clownen Jonas stående under en girlang där det står Barnavdelningen, på Södra Älvsborgs Sjukhus.

Skulle det inte vara möjligt trots vaccinationer och avstånd har vi fått bidrag både från VG-region och Kulturrådet för att fortsätta träffas online. Utan sjukhusclownerna från Clownkliniken blir ni inte! Varannan vecka finns vi en dator/surfplatta eller smartphone nära dig. Det är bara att boka tid och närmare info går att hitta på vår hemsida www.clownkliniken.se.

En sommar går fort. Oändlig känns den i början men så plötsligt gick veckorna och vardagen knackar på dörren. Men än finns det sommar, ta vara på de sista sommardagarna och kom ihåg att fylla på förråden av sol, värme och sommarvind. Sedan kan hösten få komma. Faktiskt kan det också vara lite skönt att få gå tillbaka till de gamla rutinerna. Eller till nya rutiner för den delen också. Är det något jag har lärt mig under det senaste drygt året så är det att man kan ingenting veta om framtiden.  

Det enda som är säkert är att clownnäsorna är röda och att vi längtar efter att få hoppa in i clowntillståndet och ställa till med goda spektakel tillsammans med våra medskapare på våra olika platser som vi besöker. Under hösten har vi ett nytt äldreboende som kommer att få besök varannan vecka, Kaggeleds vård- och omsorgsboende i Östra Göteborg, det är kul.

Så väl mött, låt oss skratta tillsammans, retas lagom, visa varandra omtanke, hålla avstånd, och öva oss i att ta dagen som den kommer!

/Maja, sjukhusclown och verksamhetsledare

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar