Gå till huvudinnehåll

margintop

lördag

10

Juli 2021

Blogg / Övrigt

0

Clownkliniken börjar få semester”vibe”!

Fem sjukhusclowner med glada miner vinkar, de alla har med sig väskor
Clownerna redo för semester

Nu är det bara en vecka kvar tills Clownkliniken tar semester och så gör också denna blogg. Det har varit en ynnest att få fördjupa sig olika ämnen som rör vår verksamhet.

Ibland händer att vi inte blir tagna på allvar, att någon tror att vi är så tokiga som vi verkar vara när vi möter våra vänner i korridorer och på sjukhusrum. Det kan vi förstå. I det här forumet har vi kunnat dela med oss om tankar vi har kring arbetet vi gör på ett djupare plan och det har känts mycket betydelsefullt. Ni har bland annat fått följa med ända till när allt började här i Göteborg, fått recept på såpbubblor och även fått hänga med på några besök, både på sjukhus och på äldreboende. Det bästa av allt är att berättelserna ligger kvar så att man kan gå tillbaka och läsa ifall man missat något.

Sommaren kan som bekant bli lite hur som helst och förväntningarna är ibland höga. Jag tänker att det är viktigt att komma ihåg att försöka vara i nuet och få syn på guldstunderna när de uppstår. Ta väl hand om er så ses vi i augusti igen!

/Maja och hela Clownkliniken

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar